En frisk start på det nye året - Kostdagboken

En frisk start på det nye året

Nytt år, nytt menneske! Et nytt år er som et blankt lerret som du kan male akkurat som du vil. Skal 2018 bli året hvor du får den kroppen du alltid har drømt om? Eller året hvor du får ro i både kropp og sjel med yoga og meditasjon?

Image

Har du planer om å bli mer aktiv, kan det være lurt å begynne med å investere i noe lekkert treningstøy. Du har sikkert kjent hvordan et nytt antrekk på magisk vis kan få deg til å føle at dansetrinnene dine og sangstemmen din hører til i en X-factor-finale. Det samme gjelder for trening. Når du føler deg vel, øker både motivasjonen og selvtilliten. I kostdagboken kan du både holde styr på maten og treningen, så husk å angi treningsøktene dine, slik at du får full oversikt.

Er det sunnere spisevaner som er det store nyttårsforsettet ditt, er det på tide å ruske opp i kokebøkene og finne inspirasjon til sunne hverdagsretter. Husk at du alltid kan tilpasse oppskriftene slik at de passer til deg. Prøv for eksempel å bytte ut ris med byggryn som i denne lekre kyllingepaellaen, eller erstatt de klassiske pannekakene med is med Bær-pannekaker med sitron og blåbærkrem. Er målet å gå ned i vekt, kan du kickstarte med en lekker juicekur eller en av de 3 superkurene.

Som det kjente ordspråket lyder: ”There is no time like the present”. Vi heier på deg!

Av Maria Lundsgaard

Om kostdagboken

Kostdagboken er din private slankedagbok. Når du har satt deg et slankemål, hjelper Kostdagboken deg med å holde styr på det daglige kaloriforbruket. I den personlige dagboken logger du det du har spist - og Kostdagboken regner ut kaloriforbruket både for den enkelte råvaren, måltidet, dagen og hele slankeperioden. Så enkelt er det!

Visste du?

På Kostdagboken følger du kaloriforbruket hele tiden. Her fører du dagbok over alle måltidene på en lettvint måte. Det krever bare et par klikk med musen - og du har styr på kaloriene.