Elsk treningen og hold vekten - Kostdagboken

Elsk treningen og hold vekten

Image

Den enkleste måten å bli glad i treningen på, er å velge en treningsform du synes er gøy! Mosjon og vekttap hører uløselig sammen – spesielt hvis du gjerne vil holde vekten etter at du har gått ned.

Det understreker en undersøkelse hvor 113 overvektige kvinner i første omgang fikk hjelp til å ta av i gjennomsnitt 12 kilo.
Deretter utførte forskerne en test av kvinnenes forhold til mosjon for å finne ut hvor hardt de syntes det var å være fysisk aktiv.

Etter et år sjekket de kvinnenes vekt på nytt, og da hadde de i gjennomsnitt gått opp 5,5 kilo. Det viste seg imidlertid at de kvinnene som syntes at mosjon var hardt og ubehagelig, hadde gått vesentlig mer opp enn de som syntes at mosjon var morsomt og en kilde til velvære.

Med andre ord: Lysten driver verket, og hvis du er glad i mosjon, blir det mye enklere for deg å holde vekten.

>>Prøv I FORM Kostdagbok gratis i 5 dager

Kilde: Obesity

Om kostdagboken

Kostdagboken er din private slankedagbok. Når du har satt deg et slankemål, hjelper Kostdagboken deg med å holde styr på det daglige kaloriforbruket. I den personlige dagboken logger du det du har spist - og Kostdagboken regner ut kaloriforbruket både for den enkelte råvaren, måltidet, dagen og hele slankeperioden. Så enkelt er det!

Visste du?

På Kostdagboken følger du kaloriforbruket hele tiden. Her fører du dagbok over alle måltidene på en lettvint måte. Det krever bare et par klikk med musen - og du har styr på kaloriene.