800 opskrifter and still counting! - Kostdagboken

800 opskrifter and still counting!

Et velkjent scenario? Det nærmer seg middag, og du har ennå ikke bestemt deg for hva du skal lage. Etter hvert som tiden går og sulten melder seg, frister frossenpizzaen og ferdigrettene mer og mer.

Image

Da er dette godt nytt: I FORM Kostdagbok har nemlig samlet over 800 forskjellige lekre kalorilette retter, slik at du unngår å falle i en av de mange kalorifellene. Ved hjelp av de smarte søkefunksjonene er det enkelt å finne frem til akkurat den oppskriften som faller i smak.

>>Du finner hele utvalget i kostdagboken her.


Lagre favorittene

Er du så smart at du lager en matplan for én uke om gangen, kan du med fordel benytte deg av matkassefunksjonen til å lagre oppskrifter, slik at du alltid har favorittene for hånden. Setter du sammen din helt egen rett, kan du lagre denne og dele den med andre brukere. Vi har laget en kort guide til hvordan du oppretter dine egne oppskrifter.

>>Den finner du her.• Dato: 19.05.2017

Om kostdagboken

Kostdagboken er din private slankedagbok. Når du har satt deg et slankemål, hjelper Kostdagboken deg med å holde styr på det daglige kaloriforbruket. I den personlige dagboken logger du det du har spist - og Kostdagboken regner ut kaloriforbruket både for den enkelte råvaren, måltidet, dagen og hele slankeperioden. Så enkelt er det!

Visste du?

På Kostdagboken følger du kaloriforbruket hele tiden. Her fører du dagbok over alle måltidene på en lettvint måte. Det krever bare et par klikk med musen - og du har styr på kaloriene.