Så mye gikk vi ned i januar! - Kostdagboken

Så mye gikk vi ned i januar!

I januar er aktivitetsnivået på I FORM Kostdagbok på sitt høyeste – og begynnelsen av 2016 har ikke gått stille for seg! Brukerne av I FORM Kostdagbok gikk nemlig ned hele 3,09 tonn!

Image

Hvem er best til å gå ned?

Det kommer nok ikke som noen overraskelse på noen at lørdag og søndag er de dagene hvor vi får logget minst. Faktisk logger vi hele 33 % mindre på lørdager og søndager enn resten av dagene i uken. Derimot er det fart på matloggingen på ukens første dager, med mandag og tirsdag på topp.

Tar vi en titt på hvor i landet vekttapet er størst, ser fordelingen slik ut:

1. Hattfjelldal

2. Ålesund

3. Drammen

Ser vi på hvilken aldersgruppe som oppnådde det største vekttapet, var det 60-åringene som gikk av med seieren. Med et samlet vekttap på 62 kg tok de en knepen seier over 22-åringene, som til sammen gikk ned 58 kg. På tredje plass ligger aldersgruppen på 47, som til sammen gikk ned 52 kg.

Vi i I FORM Kostdagbok synes dere er helt rå og gleder oss til å følge utviklingen deres resten av 2016!

Og vi har bare én ting å si: Keep up the good work!

Beste hilsen

Teamet bak I FORM Kostdagbok!

Lag din egen skreddersydde diett med Kostdagbokens kaloriteller - prøv GRATIS

Om kostdagboken

Kostdagboken er din private slankedagbok. Når du har satt deg et slankemål, hjelper Kostdagboken deg med å holde styr på det daglige kaloriforbruket. I den personlige dagboken logger du det du har spist - og Kostdagboken regner ut kaloriforbruket både for den enkelte råvaren, måltidet, dagen og hele slankeperioden. Så enkelt er det!

Visste du?

På Kostdagboken følger du kaloriforbruket hele tiden. Her fører du dagbok over alle måltidene på en lettvint måte. Det krever bare et par klikk med musen - og du har styr på kaloriene.