Slanking? Bli kvitt julekiloene og start 2016 med sunne vaner - Kostdagboken

Slanking? Bli kvitt julekiloene og start 2016 med sunne vaner


Det er desidert sesong for overspising! Faktisk legges 50–100 inn på sykehus hvert år fordi de har spist alt for mye. Du har kanskje ikke tatt så hardt i, men de færreste kommer gjennom julen uten noen ekstra kilo.ImageEn undersøkelse gjennomført av ledende eksperter innen forbrukeratferd forklarer julens overspisingsfenomen med at vi spiser mye mer når vi er sammen med andre – opp til 95 prosent mer i store selskaper, og 33 prosent mer sammen med bare én annen person.

Dette bør selvsagt ikke hindre deg fra å være sosial – men et godt tips er å være klar over hvor mange kalorier du faktisk inntar, og hvor mange du kan innta hvis du vil bli kvitt litt magefett før nyttår, eller for å passe inn i favorittjeansene dine når hverdagen begynner igjen.

Slik kunnskap får du med Kostdagboken, hvor du enkelt kan logge inn maten du spiser i løpet av dagen. Du får blant annet vite hvor mye du bør spise for å nå vektmålet ditt, og du kan også logge trening eller spaserturer for å skape plass til ekstra bonuskalorier. Kostdagboken finnes for PC og som app for smarttelefon, slik at du har data om kaloriinntaket ditt lett tilgjengelig.

Les mer om fordelene ved Kostdagboken fra IForm, og start en 5-dagers gratis prøveperiode.

Prøv IFORM Kostdagbok her >>


Om kostdagboken

Kostdagboken er din private slankedagbok. Når du har satt deg et slankemål, hjelper Kostdagboken deg med å holde styr på det daglige kaloriforbruket. I den personlige dagboken logger du det du har spist - og Kostdagboken regner ut kaloriforbruket både for den enkelte råvaren, måltidet, dagen og hele slankeperioden. Så enkelt er det!

Visste du?

På Kostdagboken følger du kaloriforbruket hele tiden. Her fører du dagbok over alle måltidene på en lettvint måte. Det krever bare et par klikk med musen - og du har styr på kaloriene.