Oppnå et sunt vekttap med IFORM Kostdagbok utviklet av ernæringseksperter - Kostdagboken

Oppnå et sunt vekttap med IFORM Kostdagbok utviklet av ernæringseksperter

Målet ditt er å slanke deg, og i år skal du klare det! Nyttårsforsettet om et sunt og varig vekttap blir overkommelig med IFORM Kostdagbok for hånden.

Image

Et nytt og spennende år er like rundt hjørnet, og det er tid for nyttårsforsetter. På nordmenns lister over nyttårsforsetter ligger slanking og mosjon på toppen. Det er da heller ikke så rart, etter julens mange utskeielser. Men mange av oss klarer ikke å gjennomføre nyttårsforsettene våre. IFORM Kostdagbok hjelper deg å holde nyttårsforsettet ditt for 2016.

IFORM Kostdagbok er et verktøysom som gir deg oversikt over kaloriinntak og -forbruk, og hjelper deg når du vil nå eller holde et vektmål. Kostdagboken motiverer deg til et sunt vekttap, som du kan opprettholde – så du kan si farvel til suppekurer, 5-2-kurer eller andre "vidunderkurer" og raske løsninger. Kostdagboken er utviklet av ernæringseksperter med tanke på at du ikke skal sulte, eller spise det samme dag inn og dag ut. Slankingen blir morsommere og sunnere med Kostdagboken.

Bestill en prøveperiode på fem dager her, og start slankingen allerede i dag. www.iformkostdagbog.dk

Om kostdagboken

Kostdagboken er din private slankedagbok. Når du har satt deg et slankemål, hjelper Kostdagboken deg med å holde styr på det daglige kaloriforbruket. I den personlige dagboken logger du det du har spist - og Kostdagboken regner ut kaloriforbruket både for den enkelte råvaren, måltidet, dagen og hele slankeperioden. Så enkelt er det!

Visste du?

På Kostdagboken følger du kaloriforbruket hele tiden. Her fører du dagbok over alle måltidene på en lettvint måte. Det krever bare et par klikk med musen - og du har styr på kaloriene.