Er kaloribehovet beregnet korrekt? - Kostdagboken

Er kaloribehovet beregnet korrekt?

Når du oppretter deg, anbefaler vi at du ikke tar med treningen når du svarer på hvor aktiv du er i fritiden. På den måten er det lettere å styre nøyaktig hvor aktiv du er når du trener.Når du oppretter profil, anbefaler vi at du ikke teller med trening når du svarer på hvor aktiv du er i fritiden. På den måten er det lettere å styre nøyaktig hvor aktiv du er når du trener.

Fritidsaktivitet under opprettelsen er definert som hverdagsaktivitet der det ikke er et treningsaspekt (svette, høy puls, osv.). Du vurderer selv hvor du plasserer f.eks. sykling til jobben. Hvis turen krever dusj og skift, bør den gjelde som trening. Aktiviteten skal ikke tas med begge steder, ellers teller den dobbelt.

Aktivitetsnivået ligger bl.a. til grunn for utregningen av kaloribehovet ditt. Hvis du ønsker å endre dette, blir du nødt til å opprette et nytt mål under delmål. Under menypunktet Ditt mål (venstre) oppretter du et nytt mål. Slett det første målet og opprett et nytt (du kan også sette hakk i boksen «Ja, jeg gjorde det», da sletter du ikke målet. Du kan opprette så mange mål (delmål) du ønsker.

OBS Du mister ikke data som du allerede har logget.

Om kostdagboken

Kostdagboken er din private slankedagbok. Når du har satt deg et slankemål, hjelper Kostdagboken deg med å holde styr på det daglige kaloriforbruket. I den personlige dagboken logger du det du har spist - og Kostdagboken regner ut kaloriforbruket både for den enkelte råvaren, måltidet, dagen og hele slankeperioden. Så enkelt er det!

Visste du?

På Kostdagboken følger du kaloriforbruket hele tiden. Her fører du dagbok over alle måltidene på en lettvint måte. Det krever bare et par klikk med musen - og du har styr på kaloriene.