Opprett en matvare på listen - Kostdagboken

Opprett en matvare på listen

Hvis du ikke finner den matvaren som du har bruk for, kan du enkelt og greit opprette den på listen. Skriv navnet på matvaren og klikk på Opprett matvare.

Image Du inntaster karbohydrater, protein, fett og kostfiber i feltene. Inntast også antall kcal og velg en måleenhet f.eks. gram.

Image VIKTIG! Når du har opprettet en matvare, er det bare deg som kan se den på listen. Inntaster du f.eks. feil, kan den IKKE ses av de andre brukerne.

Hvis du vil dele matvaren med andre brukere, skal vi først godkjenne den i systemet vårt. Vi sjekker databasen vår daglig for oppdateringer.

Slett en matvare

Ønsker du å slette en matvare som du har opprettet selv, gjør du det i menypunktet "Din matboks".

Image

Om kostdagboken

Kostdagboken er din private slankedagbok. Når du har satt deg et slankemål, hjelper Kostdagboken deg med å holde styr på det daglige kaloriforbruket. I den personlige dagboken logger du det du har spist - og Kostdagboken regner ut kaloriforbruket både for den enkelte råvaren, måltidet, dagen og hele slankeperioden. Så enkelt er det!

Visste du?

På Kostdagboken følger du kaloriforbruket hele tiden. Her fører du dagbok over alle måltidene på en lettvint måte. Det krever bare et par klikk med musen - og du har styr på kaloriene.