Vilkår for bruk - Kostdagboken

Vilkår for bruk

Vilkår for bruk

Disse brukervilkårene gjelder for bruk og kjøp av tilgang til I FORMs Kostdagbok fra Bonnier Publications A/S ("Bonnier Publications") på iformkostdagbok.no
1. Beskrivelse og bruk av Kostdagboken

1.1 Bonnier Publications og I FORMs Kostdagbok er en unik nettside med forskjellige programmer og verktøy som hjelper deg med å holde styr på kaloriene - ved å tilpasse seg til dine konkrete mål, behov og forventninger.

1.2 Kostdagboken er en privat slankedagbok der du hele tiden kan følge kaloriforbruket. Her kan du enkelt og greit føre dagbok over alle måltidene. Det tar bare noen få klikk med musen, og du har styr på kaloriene.

1.3 All bruk av Kostdagboken, herunder bruk av kostholds- og treningsprogrammer er på egen risiko. Bonnier Publications oppfordrer deg til å være forsiktig og søke hjelp hos lege eller annen faglig hjelp, dette gjelder spesielt gravide og personer med hjerteproblemer, høyt blodtrykk eller andre medisinske problemer.

Våre anbefalinger for energibehov og fordelingen av næringsstoffer er beregnet på voksne over 18 år.

Det er viktig å understreke at informasjonen du finner på Kostdagboken aldri kan erstatte profesjonell medisinsk hjelp. Kostdagboken påtar seg intet ansvar for eventuelle ubehag eller helsemessige problemer som kan oppstå i forbindelse med bruk av oppskrifter, programmer eller funksjoner.

2. Rettigheter

2.1 Alle immaterielle rettigheter, herunder opphavsrett, til www.iformkostdagbok.no og Kostdagboken tilhører Bonnier Publications.

2,2 Kostdagboken inkl. programmer og verktøy samt materiale på www.iformkostdagbok.no kan ikke kopieres eller videreformidles, verken privat eller kommersielt, med mindre dette er i samsvar med ufravikelige rettsregler.

3. Disclaimer

3.1 1 Bonnier Publications er ikke ansvarlig for eventuelle tap eller skader, herunder sykdom og død forårsaket av Kostdagboken, inkl. programmer eller andre verktøyer. Bonnier Publications kan ikke i noe tilfelle være ansvarlig for et beløp større enn det brukeren har betalt for sitt medlemskap i Kostdagboken.

4. Prisene

4.1 Alle priser er inkl. moms og andre skatter.
4,2 Bonnier Publications kan endre prisen på abonnementet i Kostdagboken med minst 14 dagers varsel. Du vil da motta en e-post. Den nye prisen vil bare gjelde for betalinger etter at prisendringen er trådt i kraft.  For å fortsette med abonnementet behøver du ikke å foreta deg noe.

Dersom prisen endres har du muligheten til å si opp abonnementet med varsel tilsvarende prisendringen. Gi i så fall melding om dette ved å skrive til iformkostdagbok@iform.nu før forhåndsvarsel om prisendringen er utløpt.

4.3 Kostdagboken tar ingen gebyrer for bruk av mobilnettstedet m.iformkostdagbok.no. Telefonregningen og datatrafikk forbundet med bruk av det mobile nettstedet betaler du via telefonregningen. Hvis du er usikker på prisen og mobilabonnementet, kontakt da mobilleverandør.

5. Betaling

5.1 Betaling skjer i forkant av den perioden du har valgt og kan utføres med følgende kredittkort:

BankAxept, Visa, MasterCard, Eurocard og Visa Electron.

5.2 Ved å kjøpe adgang til Kostdagboken samtykker du i fortløpende fornyelse av abonnementet og automatisk betaling. Fornyelse skjer ved slutten av den valgte perioden. Du samtykker også i at Bonnier Publications kan trekke et beløp tilsvarende den inneværende pris for perioden, underlagt seksjon 4.2, for adgang til og bruk av Kostdagboken. Du mottar kvittering på e-post hver gang en betaling er foretatt.

5.3 Kampanjetilbud er tidsbegrenset og gjelder bare for den perioden som er oppgitt i kampanjen. Etter utløpt kampanjetilbud fortsetter abonnementet til normalpris og periode. Dette kan oppsis etter periodens utløp. Flere kampanjetilbud kan ikke kombineres i samme periode.

Du kan alltid velge å avbryte abonnementet, jfr. 11.

6. Sikkerhet

6.1 Bonnier Publications benytter en betalingstjeneste levert av DIBS. Alle opplysninger om betalingen er kryptert og sendt via SSL til DIBS. Dette betyr at det er bare DIBS som kan lese din betalingsinformasjon.

7. Ordrebekreftelse
Når bestillingen er gjennomført, mottar du ordrebekreftelse via e-post.

8 Feilskrift etc.
8.1 Bonnier Publications tar forbehold for feil priser eller andre feil i teksten.

9 Behandling av personopplysninger

9.1 Personopplysninger som angis ved oppretting av abonnement, behandles i henhold til retningslinjene for personvern, som du kan lese på www.bonnierpublications.com/personvernpolitikk

9.2 Når du oppretter brukerprofil, gir du også tillatelse til at Bonnier Publications kan kontakte deg via e-post med informasjon om Kostdagboken.

10 Garanti

10.1 Hvis du har klager vedrørende Kostdagboken, vennligst kontakt oss så fort som mulig etter at du har oppdaget et problem, e-postadressen er iformkostdagbok@iform.nu

11. Oppsigelse

11.1 Hvis du ønsker å si opp abonnementet, trykk da på 'Avbestill' under automatisk betaling på din personlige side under profil.

Det er da ikke lenger mulig å fornye perioden og automatisk betaling. Du vil fortsatt ha adgang til Kostdagboken i den resterende perioden som du har betalt for.

Hvis du har akseptert å fornye abonnementet på Kostdagboken flere ganger på rad uten avbrudd og hatt en sammenhengende periode på minst 5 måneder, kan du si opp abonnementet med 1 måneds varsel til utgangen av måneden. Dette betyr at hvis du har betalt for en periode som strekker seg utover oppsigelsestiden, vil et beløp tilsvarende den delen av den perioden som ligger utover oppsigelsestiden, bli returnert til din konto.

Hvis du registrerer deg med automatisk betaling for adgang til Kostdagboken, kan du heve avtalen om kjøp frem til slutten av måneden.

11.2 Hvis du ønsker å slette din brukerprofil, sender du en e-post til iformkostdagbok@iform.nu . Skriv "Slett profil" i emnefeltet. Du mottar en e-postbekreftelse på at profilen er slettet.

12. Angrefrist

12.1 Når du aksepterer brukervilkårene og får adgang til Kostdagboken med det samme mot bortfall av kansellering av kjøpet, samtykker du til at din 14-dagers angrerett bortfaller - så snart du har fått adgang til Kostdagboken, jf. Forbrukerkjøpsloven.

13. Gjeldende lov og jurisdiksjon

13.1 Partenes avtale er underlagt norsk lov.

13.2 Tvister skal avgjøres ved de alminnelige norske domstoler.

14 Kundeservice

Skriv til iformkostdagbok@iform.nu

15 Bedriftsinformasjon

Bonnier Publications A / S
Strandboulevarden 130
DK-2100 København Ø
CVR nr: 12376405

 

Kostdagboken

Kostdagboken er et unikt nettsted med forskjellige programmer og verktøy - som hjelper deg med å holde oversikt over kaloriene ved å tilpasse seg dine mål, ditt behov og dine forventninger.

Prøv Kostdagboken gratis her >>

 

 

 
 

 

 

Om kostdagboken

Kostdagboken er din private slankedagbok. Når du har satt deg et slankemål, hjelper Kostdagboken deg med å holde styr på det daglige kaloriforbruket. I den personlige dagboken logger du det du har spist - og Kostdagboken regner ut kaloriforbruket både for den enkelte råvaren, måltidet, dagen og hele slankeperioden. Så enkelt er det!

Visste du?

På Kostdagboken følger du kaloriforbruket hele tiden. Her fører du dagbok over alle måltidene på en lettvint måte. Det krever bare et par klikk med musen - og du har styr på kaloriene.