Spilleregler for god vektkontroll - Kostdagboken

Spilleregler for god vektkontroll

Det er motiverende å følge vekten når den beveger seg mot drømmetallet. Derfor liker mange å veie seg når de slanker seg.

Men for å kunne bruke vekten til noe fornuftig og spare deg for skuffelser, er det viktig at du kjenner spillereglene for god vektkontroll:

Vei deg helt fastende og naken om morgenen rett etter at du har vært på toalettet.

Sjekk at vekten fungerer ordentlig. La den stå på sin faste plass, og gå på den fem ganger i strekk. Viser den det samme hver gang, eller er det et større avvik?

Kroppsvekten svinger mye fra dag til dag, så vei deg først når anstrengelsene har gitt merkbare resultater. En god frekvens er 1 gang per uke.

Før menstruasjon stiger vekten ofte på grunn av økt væskeansamling. Ikke la deg slå ut.

Klesstørrelse og tilbakemelding fra andre mennesker bør alltid veie tyngre enn tallet på vekten!

Om kostdagboken

Kostdagboken er din private slankedagbok. Når du har satt deg et slankemål, hjelper Kostdagboken deg med å holde styr på det daglige kaloriforbruket. I den personlige dagboken logger du det du har spist - og Kostdagboken regner ut kaloriforbruket både for den enkelte råvaren, måltidet, dagen og hele slankeperioden. Så enkelt er det!

Visste du?

På Kostdagboken følger du kaloriforbruket hele tiden. Her fører du dagbok over alle måltidene på en lettvint måte. Det krever bare et par klikk med musen - og du har styr på kaloriene.